Upptäcksfärd & Apelsiner

Började dagen med att bli tilldelade varsitt schema över alla 3 veckorna. Vi kommer att vara en vecka på varje avdelning. Sofia kommer börja på fysioterapi, jag (Linette) kommer att börja på Wellness-avdelningen och sist men inte minst kommer Sussie att börja praktisera på polikliniken. Spännande!

 Sen fick vi även träffa ägaren till hotellet som heter Mirco. Han berättade lite om änläggningen både historiskt och lite nytänkande i renovering och utbyggnader. Kommer nog bli lite mer ”serious talk” med honom framöver för att vi ska kunna lösa våra uppgifter vi fått med oss från lärarna.

 Vi fick även en kort träff med våran handledare som berättade lite mer ingående om vad vi kommer att få göra. Intressant, man vill nästan bara börja direkt!

 Sen tog vårat spraller i benen över och vi kunde inte låta bli att bestiga det enorma berget bakom anläggningen. Det gav oss en liten påminnelse om att vi inte alls var så tränade som vi trodde. Sug i benen, svettfläckar och ett flås som kunde blåsa omkull träd fick vi allihop innan vi var uppe på toppen^^ haha

 Snart uppe! :D

Väl uppe förstod vi att de verkligen var lika off som vi hört. Skog och berg var de mesta vi kunde se trotts den enorma utsikten. De enda bebodda vi kunde se var den lilla byn Motovun.



 
Höjdskräck - naae, bara lite :P

Marina och Joakim var ju såklart lika snälla idag och tog med oss ut på en bilfärd först till staden Buzet på lite shopping. Även denna dagen blev de fruktansvärda mängder apelsiner, kassörskorna börjar nog undra om vi håller på med någon mass-producering av jucie hemma. Bara andra dagen och vi har redan rullat 30 apelsiner på kassabandet.


Frukfrossa för att stärka samvetet efter all choklad ;)


Färden fortsatte till den lilla byn Motovun som vi hade sett från berget tidigare idag, det var en mycket mycket gammal liten by med många tätt liggande stenhus uppe på ett berg. Jättemysigt verkligen! Tyvärr var det inte riktigt säsong så nästan ingenting var öppet, men säkert supermysigt på sommaren.

 


Annas idé på ny facebook-grupp -"vi som suttit på muren i Motovun", va tycker ni?


Och såklart som pricken över i:et på dagen så sätter Anna igång oss med ett core-pass i gruppträningssalen. Kanske har hon ändå märkt chokladbitarna som slinkit i oss under resan... wuuupsi ;) Men får väl ändå säg som henne ”guuud va skönt det vara att röra på sig” ;)

 


Linette & Sussie in action!

Imoooorgon börjar vi på riktigt, vi är supertaggade alla 3!! Ska bli intressant att se hur de jobbar och hur de kommer fungera med kommunikationen. Alla vill/kan ju inte prata engelska så kan nog bli lite småknepig. Får se vilka situationer man hamnar i som svensk på en kroatiskt kurort.

 Får se hur kvällen slutar, kanske på dansgolvet med någon kroatisk farbror i en fartfylld vals eller kanske i ett plaskande apelsinbad framför en komedifilm.

 Fortsättning följer– håll utkik! 

// Linette :)


Kommentarer
Postat av: Andreas Wassdahl

Sitter du så där nära kanten igen så kommer jag och hämtar dig omgående Suss :D

2010-03-01 @ 23:32:14
URL: http://https://rockin.se
Postat av: Linette

och du l*ater mig sitta kvar?? haha

2010-03-03 @ 09:10:00
Postat av: Lennie

tjena nettis, bara brorsan här som är inne och tjuvläser lite på bloggen:) hoppas ni har de bra. krama alla brudarna från mig. Ha de bäst lillan:)

2010-03-04 @ 21:34:07
Postat av: Linette

Kramar dom massvis :) Fortsätt läsa, de blir ju bara bättre, bos har ju talat ut om hälsan-får inte missas! ;D

2010-03-05 @ 23:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0